English Russian Hungarian

Allwin Property Services Presents


 King Richard   Dolce Vita Houses        Harmonia Gardens   The Blue  Felicita Apartments
 Elysian Gardens
Terület: Limassol / Paramali
Leírás: Azok számára ajánljuk, akik élvezik a szabad terület légkörét, egy csendes faluban Paramali területén. Rövid távolságra van a tengertől, közel a legjobb Golf pályákhoz és 20 percnyi autóútra Limassol belvárosához. Ideális helyen fekszik és ideális környezeti feltételekkel rendelkezik. Az épület komplexum 10 ikerházból áll, a lakások 3 hálószobás lakások + nappali, étkező valamint veranda tartozik hozzájuk
Terület: Limassol / Panthea
Leírás: Dolce Vita áll három lakásból álló három épület. A házak egyenként 3 hálószobásak + nappalis..A épület együttes több mint 700 m2-es telken épült. Könnyen megközelíthető a MesaYitonia , csodálatos kilátás nyilik a Földközi-tengerre.


Terület: Ypsonas / AY. Sylas
Leírás: Egy viszonylag újonnan beépülő terület Ayios Sylas,Ypsonas, Limassol környéki terület , mely csendes, fákkal diszitett lakóterület, minden infrastrukturális feltétellel. A lakóparkban 28 ház van és egy – egy ház 2-3-4 hálószobás lakásokkal + nappalival . A házak eltérő tervezési séma alapján épülnek, saját szinösszeállitásban . Igy mindegyik ház saját egyéni jelleget ad , biztositva a teljes harmóniát.

Terület: Protaras
Leírás: A Bleu ( kék ) Övezet Protaras bejáratnál fekszik , ahonnan pompás kilátással elénk tárul a Földközi-tenger . Habos kiépitésű épületek , nagy nappali és étkező térrel, "lebegő" tetőkiépitéssel és nagy erkélyekkel. A családi kétszintes rezidenciákat egy parkosított bejárat kiséri , tágas, nyitott terű nappalival / étkezővel folytatva , ami egy nagy teraszba torkollik , amely a medencére néz.
Terület: Limassol
Leírás: Felicita ház egy lépés a luxus és a modern építészet között. Egy kiváló, csendes helyen fekszik Limassol központjában, Limassol elit részén. Rövid távolságra Makarios Érsek III Avenue-tól ( ez egy főút a városhoz) Hat apartman, 2 és három hálószobával. Minden aparmanhoz egy tároló és fedett parkoló tartozik. A Top emeleti apartmanoknak saját tetőkertje van.


Terület: Mazotos / Larnaca, Cyprus
Leírás: Egy díjnyertes, a strandon épült a gyönyörűen megépített komplexum, Limassol és Larnaca között fekszik. Többféle lakóterület kialakitással, ahol különböző apartmanok széles választéka van. 24 db három hálószobás + nappalis apartman, 12 db Town ház három hálószobás + nappalis apartmanokkal, 4 db három hálószobás + nappalis Villa , saját medencével , 10 db apartman közvetlenül a tengerparton 3 hálószobával + nappalival és saját medencével.
További részletek: További részletek: További részletek: További részletek: További részletek: További részletek:

 

You are hereFőoldal
     
Allwin Property Services - info@ciprusutazas.eu  - Site Map
Powered by WMS-CMS - ©2005-2018 WebMaster Solutions. All rights reserved.