English Russian Hungarian

Property Search

Type of Property

For Sale or Rent

District

Bedrooms

Max Price

Search by Property ID

Member Login


Username 
Password 
Remember Me?

Mortgage Calc


Amount of the loan (€)
Annual Interest Rate (%)
Total number of years
Calculator Help

 Dolce Vita

        Dolce Vita     Panthea \ Limassol

 

További részletek:
• Terület/Fekvés:: Ayios Athanasios / Panthea, Limassol, Cyprus
• Állapot: Folyamatban, épülőben van
• Kapacitás: TBA Limassol, Cyprus

Downloads:

                                    

 

Project részletei:

Dolce Vita projekt Panthea területén fekszik, ami egy nagyon keresett és felkapott elit rész. Az utca neve: 15 Promitheas. Három tágas lakásból álló különálló , de egybefüggő három épületből áll. A lakások egyenként három hálószobásak, nappailval. A épületegyüttes több mint 700 m2-es telken épült. Könnyen megközelíthető a MesaYitonia és lakásokból csodálatos kilátás nyilik a Földközi-tengerre.
A projektre jellemző a modern design és a szembetűnő kiváló minőségű anyagok felhasználása ,a modern technikák alkalmazása az épitésnél , melyeket széles körben használnak az épület arculatának kialakitására , azt csodálatos egyedi üveges megoldásokkal ötvözve. Célja, hogy igényes vásárlók foglalják el , akik élvezik a modern életmódot.
Minden Dolce Vita épület három szintes ( kerti résszel kapcsolatos terület + első szint + az emeleti rész ) . A földszinti területe a lakásnak a kerti résszel van egybekötve , melynek kialakitása a közös életet veszi figyelembe , - igy a nappalival , étkezővel és konyhával van kialakitva .Az alsó szintre kerül leginkább egy tároló, egy mosókonyha .
Az első szinten van egy hálószoba (az en-suite fürdőszobával és walk-in öltözővel), két másik nagy hálószoba és egy fürdőszoba , nagy fedett verandával. A tároló, mosókonyha elhelyezését, mivel az épület épülő félben van , minden tulajdonosnak jogában áll átalakítani , hogy az alternatív igényeknek eleget tegyen.. Igy az kerülhet erre a szintre is. De eredetileg a földszinthez kötötték. Az egyéni igényeket viszont a Dolce Vita preferenciájához kell igazitani , mivel ez az egyik legnagyobb egyedi tulajdonsága a projektnek.
Továbbá minden ház saját tetőkerttel rendelkezik (ezt lehet felszereltetni extrákkal , egy pergola és kültéri jakuzzival), amely páratlan kilátást nyújt Limassol városára és a csodálatos tengerre. Minden házhoz tartozni fog parkoló.

Az előnyei ennek a projektnek a Modern exclusive Dolce Vita design, a csodálatos kilátás Limassol városára és a tengerre. Tágas ház, igényesen kivitelezett, csendes környéken van és könnyen megközelíthető helyen fekszik, magas minőségű kivitelezéssel .

Units of the project :

                                                                                                                                                                                                                                                            

 

You are hereFőoldal     Dolce Vita
     
Allwin Property Services - info@ciprusutazas.eu  - Site Map
Powered by WMS-CMS - ©2005-2018 WebMaster Solutions. All rights reserved.